OBS! Läs igenom texten innan du bokar en tid. Länken för tidsbokning finner du längst ner på sidan.

Vid bokning av nybesök måste du kontakta Pernilla på salongen. Du kan ringa 026-120514 eller kontakta Pernilla via mail eller vår inbox på facebook.

Microblading/powder brows är inte lämplig:

♦ Om du är gravid
♦ Om du ammar
♦ Om du har keloid vid brynen eller lätt får keloidärr
♦ Om du har diabetes (risk för långsam läkning, infektion och att pigmenten fäster dåligt)
♦ Om du lider av allvarliga sjukdommar så som cancer, epilepsi, narkolepsi, autoimmuna sjukdommar (rådfråga din läkare)
♦ Om du tar blodförtunnande mediciner (rådfråga din läkare)
♦ Om du går på starka mediciner 
♦ Om du har minsta lilla hudirritation kring och på området
♦ Om du nyligen har gjort botox eller fillers kring området (vänta ca 3 veckor)
♦ Om du har en gammal bryntatuering (en konsultation måste bokas innan) 
♦ Om du har bränt dig i solen 
♦ Om du har vaxat brynen (vänta 3 dagar)
♦ Om du har gjort en kemisk peeling i ansiktet (vänta ca 2 veckor)
♦ Om du har fet och oljig hy (pigmenten flyter ut och har svårt att fästa med microblading)
♦ Om du har stora porer, speciellt kring brynen och T-zonen (pigmenten flyter ut och har svårt att fästa och du får inga fina strån med microblading)
♦ Om du är 50+ passar inte microblading pga tunn hud vilket gör att pigmenten förflyttar sig under huden och stråna flyter ut (powder brows är då ett bättre alternativ)
♦ Om du har hyperkänslig hud
♦ Psorasis
♦ Om du äter några mediciner måste du meddela Pernilla detta innan du bokar din tid för att säkerställa att behandingen går att genomföra.

Färgtest
Om du önskar göra ett färgtest före din behandling måste det göras senast 48h innan bokad tid. Kontakta Pernilla så hjälper hon dig.
 

Så här går microblading till
Microblading är känt under flera olika namn som till exempel 3D, 6D, taffy-metoden, handmetoden, semi permanent makeup m.fl. Men i slutändan så är slutresultatet detsamma.

Tekniken går ut på att man skär små, tunna snitt i huden och samtidigt för in ett speciellt pigment. Denna typ av tatuering placeras i det översta lagret av dermis. I och med att tatueringen ligger så ytligt under huden så bleknar den med tiden. 

 


När vi jobbar med microblading använder vi oss av nålar som sitter ihop som ett blad.
 


Nålen doppar man i ett pigment som gör att det lilla snittet blir färgat. Vilken färg vi väljer kommer vi överens om, beroende på vad du önskar, men också din hudton avgör vad som kommer att bli bra efter läkning.

När du kommer så diskuterar vi form och vad som passar ditt ansikte. Vi mäter sedan och målar den form som vi kommit överens om.

 


Behandlingen tar ca 2-2 1/2 timmar från det att du kommer in på salongen.

Hos mig kan du välja om du vill ha lätt och naturligt med endast "strån", eller om du vill ha mer fylliga bryn som känns lite mer sminkade. Jag kan kombinera både stråteknik och skuggningsteknik, valet är ditt!

 


Så här går powder brows till:
Powder brows som även kallas ombré brows är en kosmetisk tatuering där man använder sig av en maskin. Tanken med prowder brows/omdré brows är att bryntatueringen skiftar från mörkt till ljus skuggning. Denna typ av tatuering ger ett mer fylligt resultat och passar alla hudtyper. 

Innan behandling av powder brows

Efter behandling med powder browsVid bokning av nybesök måste du kontakta Pernilla på salongen. Du kan ringa 026-120514 eller kontakta Pernilla via vår inbox på facebook.