Russian och Megavolume

Är du redan utbildad fransstylist? Vidareutbilda dig för att kunna komplettera din verksamhet med de mest efterfrågade fransarna på marknaden.

Just nu är volymfransar och mer specifikt Russian Volume och Mega Volume bland de mest efterfrågade fransarna på marknaden. Om du redan är utbildad fransstylist är det därför ett perfekt tillfälle för dig att utöka din befintliga verksamhet. Utbildningen börjar med att du får onlinematerial skickad till din mail och sedan två dagar på skolan där du varvar teori med plockteknik och övar på modell.
I utbildningen ingår även ett startkit som innehåller allt du behöver för att genomföra denna behandling.

Ansökan och antagningskrav
Behöver jag några förkunskaper?
För att kunna gå den här utbildningen behöver du ha arbetat med singelfransar i minst sex månader. Du behöver ha genomfört grundutbildningen hos oss eller en likvärdig utbildning från en annan aktör.
Har du ej gått någon kurs innan, se vår grundutbildning.

Nedan följer kursupplägget för kursen, du är hjärtligt välkommen om du har fler frågor eller undrar något mer om kurserna via mail eller telefon.

Kursupplägg
Dag 1
10:00 - 12:00 Teori och plockteknik
12:00 - 13:00 Lunch
13:00 - 16:00 Plockteknik

Dag 2
10:00 - 12:00 Övning på modell
12:00 - 13:00 Lunch
13:00 - 15:00 Fortsatt övning på modell
 

Efter dessa dagar skall du sedan skicka in bilder till skolan för feedback. När du fått 10 godkända bilder kommer ditt certifikat att skickas med posten. Vi vill att alla elever ska kunna utvecklas så mycket som möjligt och därför ger vi alltid extra feedback efter kursen.
 
Kursavgift: 10 000 kr inkl. moms och startkit.

För att säkra din plats skall avgiften betalas senast 7 dagar innan kursstart. 
Om du har betalat en plast och inte kommer så betalas endast 50% av kursens pris tillbaka.

Kursavgift betalas ej tillbaka vid avbokning av kurs.  Så fort betalningen kommit in skickas utbildningsmaterialet ut och när detta är skickat anses kursen påbörjad - köpet är då helt bindande och inga pengar kan återbetalas.

*Accepterande av köpvillkoren sker i samband med köp av utbildning.


Betalning
Du kan välja att betala kursavgiften med faktura eller delbetalning. Vid delbetalning hjälper vi dig att göra en ansökan hos Resursbank och du lägger då upp betalningen så som det passar dig, helt räntefritt i upp till 1 år
.
Hjärtligt Välkommen.V 18: 8-9/5    2 platser kvar

Kontakta oss för
fler kursdatum!