Plasma Lift Skintightning

Ögonlocksplastik utan kniv – den hetaste nyheten inom skönhetsindustrin

En revolutionerande elektrostatisk teknologi gör det nu möjligt att strama upp slapp hud både i ansiktet och på kroppen, utan vare sig kniv eller injektioner.

Behandlingen är helt ytlig, dvs. man sticker aldrig hål eller jobbar inuti huden. Så länge man följer eftervårdsinstruktionerna korrekt finns det inga risker med behandlingen.

Resultat

Beroende på hudtyp, ålder, område och behandlingens intensitet är resultatet individuellt. Man kan bara strama åt en viss mängd hud vid varje behandlingstillfälle, så personer med mycket överflödshud kan behöva flera behandlingar. 2-4 behandlingar har visat sig vara optimalt för personer med väldigt mycket överflödig hud. Hållbarhet: Huduppstramningen som uppnås är permanent, huden fortsätter dock att åldras som vanligt efteråt. Kost, levnadsvanor och hudvård är faktorer som påverkar hudens åldrande och förutsättningar att bibehålla ett bra resultat.

Fransförlängning med singelfransar

Prislista

 • Konsultation 15min- 150kr
 • Plasma lift skin tightning - Stor- 120min - 6000kr
 • Plasma lift - under ögon 60 min 5300kr
 • Plasma lift skin tightning - ögonlock 60 min 5600kr
 • Plasma lift skin tightning - litet område (1-2 st) 2800kr

Öppningserbjudande

 • Plasma lift skin tightning - mini (1-2) små områden 30min- 1500:-
 • Plasma lift skin tightning - Liten 45min- 2300:-
 • Plasma lift skin tightning - Mellan 60min - 4000:-
 • Plasma lift skin tightning - Stor 120mim -5000:-
Powder brow behandling

Så funkar det

Plasma pennan har en tipp som konverterar ström till en elektrostatisk impuls. När tippen kommer nära huden skapas en syre-kvävemix som avger en blixt av plasmaljus. Under en tiondels sekund öppnas en mikrokanal i huden och värmen från plasmablixten gör att överflödig vätska ångas ut ur huden, vilket resulterar i en omedelbar åtstramning. Den ytliga “skadan” som uppstår stimulerar hudens förnyelse av fibroblaster, som är en viktig del i hudens självläkning och kollagenproduktion.

OBS! Risker med behandling

 • Sårinfektion
 • Dålig sårläkning
 • Hyperpigmentering (SPF 50 ska användas i minst 3 månader efter)

Så går det till

Området som ska behandlas bedövas med kräm i 10-45 minuter innan behandlingen, beror på vilken salva som används. Därefter “bränner” man med plasmapennan över området som ska behandlas. Det finns tre olika tekniker med olika funktioner beroende på behandlingsområde och syfte. Vid ögonlockslyft bränner man små prickar i ett särskilt 5-punktsmönster, vilket är den mest effektiva metoden för åtstramning av huden.

Efter behandlingen

Direkt efter behandlingen syns de små brunaktiga prickarna tydligt och viss rodnad och svullnad kan uppstå. En del kunder får svulnaden på över- och underlock till den tredje dagen som därefter minskar.

Eftersom behandlingen är ytlig och det inte blir några sår kan man mineralsminka över prickarna. Prickarna blir till torra små skorpor som faller av efter 5-7 dagar. Svullnad kan uppstå de första 2-5 dagarna och går ner efter 3-5 dagar, och kan dämpas med kylblock. Behandlar man ögon kan man få stor svullnad runt ögon tredje eller fjärde dagen. Viss rodnad kan synas på huden i upp till 6 veckor efter behandlingen. Det är viktigt att skydda den behandlade huden med hög solskyddsfaktor de 3 första månaderna efter avslutad behandling för att undvika risk för hyperpigmentering etc.

    Boka direkt