Vidareutbildning volymfransar

Russian och Megavolume

Är du redan utbildad fransstylist? Vidareutbilda dig för att kunna komplettera din verksamhet med de mest efterfrågade fransarna på marknaden.

Just nu är volymfransar och mer specifikt Russian Volume och Mega Volume bland de mest efterfrågade fransarna på marknaden. Om du redan är utbildad fransstylist är det därför ett perfekt tillfälle för dig att utöka din befintliga verksamhet. Utbildningen börjar med att du får onlinematerial skickad till din mail och sedan två dagar på skolan där du varvar teori med plockteknik och övar på modell. I utbildningen ingår även ett startkit som innehåller allt du behöver för att genomföra denna behandling.

Pågående fransbehandling

Ansökan och antagningskrav

Behöver jag några förkunskaper?

För att kunna gå den här utbildningen behöver du ha arbetat med singelfransar i minst sex månader. Du behöver ha genomfört grundutbildningen hos oss eller en likvärdig utbildning från en annan aktör.

Har du ej gått någon kurs innan, se vår grundutbildning.

Nedan följer kursupplägget för kursen, du är hjärtligt välkommen om du har fler frågor eller undrar något mer om kurserna via mail eller telefon.

Utbildningen börjar med att du kommer studera hemma online, så fort kursen är köpt kommer du att få tillgång till kursmaterial via mail. Du skall studera och läsa in all teori och härdplastutbildningen hemma då vi fokuserar endast på praktiskt arbete på skolan under kursdagarna.

Därefter följer tre dagar på plats på skolan. Under de här dagarna varvar du med att öva på både dockor och modeller. Efter de tre inledande utbildningsdagarna fortsätter utbildningen på distans, och du kommer att få skicka in bilder på dina franskunder för att få löpande feedback på varje kund. Efter cirka två till tre månader när du klarat alla delmoment hemma kommer du att få megavolymkursen skickad till dig som en online kurs. Vi lär dig allt om applicering av volymfransar under kursdagarna, men Mega volym innehåller mer avancerade moment som man lär sig när man jobbat ett tag med fransar hemma.

Under utbildningstiden kan du när som helst kontakta din lärare för att ställa frågor och få stöd. Som elev har du även 15 % rabatt på alla produkter i webbshoppen både under och efter utbildningen. Vi erbjuder livslång support för att du alltid ska känna dig säker i ditt val av skola.

I grundutbildningen ingår härdplatsutbildningen. Härdplastutbildningen är godkänd av Arbetsmiljöverkets och uppfyller föreskrift AFS2005:18 om krav på utbildning för arbete med härdplaster med cyanoakrylater.

Fransförlängning pågående behandling

Kursupplägg på skolan

Kursavgift: 10 000 kr inkl. moms och startkit.

Dag 1

  • 10:00 - 12:00 Teori och plockteknik
  • 12:00 - 13:00 Lunch
  • 13:00 - 16:00 Plockteknik

Dag 2

  • 10:00 - 12:00 Övning på modell
  • 12:00 - 13:00 Lunch
  • 13:00 - 15:00 Fortsatt övning på modell

Efter dessa dagar ...

... skall du sedan skicka in bilder till skolan för feedback. När du fått 10 godkända bilder kommer ditt certifikat att skickas med posten. Vi vill att alla elever ska kunna utvecklas så mycket som möjligt och därför ger vi alltid extra feedback efter kursen.

Bra att veta & anmälan

För att säkra din plats skall avgiften betalas senast 7 dagar innan kursstart. Om du har betalat en plats och inte kommer så betalas endast 50% av kursens pris tillbaka.

Kursavgift betalas ej tillbaka vid avbokning av kurs. Så fort betalningen kommit in skickas utbildningsmaterialet ut och när detta är skickat anses kursen påbörjad - köpet är då helt bindande och inga pengar kan återbetalas.

*Accepterande av köpvillkoren sker i samband med köp av utbildning.

Betalning

Du kan välja att betala kursavgiften med faktura eller delbetalning. Vid delbetalning hjälper vi dig att göra en ansökan hos Resursbank och du lägger då upp betalningen så som det passar dig, helt räntefritt i upp till 1 år.

Hjärtligt Välkommen.

Anmäl dig till kursen

För att boka din plats på en av våra kurser tar du kontakt med oss så hjälper vi dig, detta görs lättast via mail pga att vi inte alltid har möjlighet att avbryta vårt arbete om vi sitter med en kund i behandling.

Har du några frågor är du vamt välkommen att kontakta oss!

Ögonfransbehandling utförs
    Boka direkt