Lash lift utbildning

Keratin Lift / Lash Lift

Utbildning i Lash Lift av de naturliga fransarna med en avslutande Keratin Boost.

Lash Lift har blivit en riktigt populär behandling och underlättar vardagen för de som inte vill ha fransförlängning. Behandlingen går ut på att man permanentar de naturliga fransarna så de får en fin böj.

Vi jobbar med Lash for Lash egna produkter inom Keratin Lift som är bland de mest skonsammaste på marknaden och våra produkter är berikade med Aloe Vera och Jojoba.

Vår Keratin Boost är framtagen för att skydda de naturliga fransarna och ge dom extra styrka och minskat slitage. Vår Keratin Boost är berikad med vitamin B5, Aloe Vera och olivolja för att vara så vårdande som möjligt.

Vi är även första märket som kan erbjuda unika böjar på fransarna till dina kunder, vi har en böj som ger riktig Cat Eye effekt. Endast hos Lash for Lash.

Pågående fransbehandling

Kursen går igenom

  • Hårets uppbyggnad och anatomi
  • Hudens uppbyggnad och anatomi
  • Lash Lift av de naturliga fransarna både praktiskt och teoretiskt
  • Keratin behandling av de naturliga fransarna
  • Färgning av fransar
  • Allergier och risker
  • Säkerhet
  • Olika designer

Kursen är lagd på 5 timmar på skolan med teori och praktiskt arbete på modell, fika ingår i kursen.

Efter dessa 5 timmar får du ett trainee intyg av oss och sedan skall du hem och öva på kunder och skicka bilder till oss.

Vi vill att du ska skicka in bilder och få 10 godkända Lash Lift kunder, vi kommer hela tiden ge feedback på vad som behövs förbättras och ändas så att du hela tiden ska göra det finaste jobbet.

Efter dessa 10 godkända bilder kommer du att få ett certifikat inom Keratin Lift skickat hem med posten.

Lash lift före och efter bild

Bra att veta

Kursen kostar 4995 kr inkl moms. I priset ingår startkit och teorimaterial. Vid kombinerad utbildning i Lash Lift & Brow Lift är priset 7995 kr för båda utbildningarna.

Kursavgift betalas ej tillbaka vid avbokning av kurs. Så fort betalningen kommit in skickas utbildningsmaterialet ut och när detta är skickat anses kursen påbörjad - köpet är då helt bindande och inga pengar kan återbetalas.

*Accepterande av köpvillkoren sker i samband med köp av utbildning

Betalning Du kan välja att betala kursavgiften med faktura eller delbetalning. Vid delbetalning hjälper vi dig att göra en ansökan hos Resursbank och du lägger då upp betalningen så som det passar dig, helt räntefritt i upp till 2 år.

Anmäl dig till kursen

För att boka din plats på en av våra kurser tar du kontakt med oss så hjälper vi dig, detta görs lättast via mail pga att vi inte alltid har möjlighet att avbryta vårt arbete om vi sitter med en kund i behandling.

Har du några frågor är du vamt välkommen att kontakta oss!

Lash lift före och efter
    Boka direkt