Brow lift utbildning

Utbildning i Brow Lift och klassisk färg och form av ögonbryn

Brow Lift är den nyaste hetaste behandlingen just nu! Behandlingen går ut på att man skapar fluffiga och välformade bryn som färgas och sedan görs en avslutande Keratin Boost. Resultatet håller 6-8 veckor.

Vi lär dig inte bara Brow Lift utan även vanlig klassisk färg och form av ögonbrynen. Vi jobbar med Ciliérs egna produkter inom Brow Lift som är bland de mest skonsamma på marknaden, och våra produkter är berikade med Aloe Vera och Jojoba.

Vår Keratin Boost är framtagen för att skydda de naturliga hårstråna, ge dom extra styrka och minskat slitage. Keratin Boosten är berikad med vitamin B5, Aloe Vera och olivolja för att vara så vårdande som möjligt.

En tjej i långa fransar.

Kursen går igenom

  • Hårets uppbyggnad och anatomi
  • Hudens uppbyggnad och anatomi
  • Brow Lift både praktiskt och teoretiskt
  • Klassisk färg och form av ögonbrynen
  • Keratin behandling av de naturliga hårstråna
  • Allergier och risker
  • Säkerhet
  • Olika designer

Kursen är lagd på 5 timmar på skolan där du får öva praktiskt på 2 modeller. Den teoretiska delen kommer du få som självstudie hemma, så fort du betalat kursen kommer vi att skicka kursmaterialet, en online video och teoretiska frågor till dig som du ska besvara innan du börjar kursen på kursdagen.

Det kommer ej vara någon teoretisk genomgång på skolan utan endast praktisk övning. Fika ingår i kursen.

Efter dessa 5 timmar får du ett trainee intyg av oss och sedan skall du hem och öva på kunder och skicka bilder till oss. Vi vill att du ska skicka in bilder och få 10 godkända kunder, vi kommer hela tiden ge feedback på vad som behövs förbättras och ändas så att du hela tiden ska göra det finaste jobbet.

Efter dessa 10 godkända bilder kommer du att få ett certifikat inom Brow Lift skickat hem med posten.

Vacker tjej med brunt hår.

Bra att veta

Kursen kostar 4995 kr inkl moms. I priset ingår startkit och teorimaterial. Vid kombinerad utbildning i Lash Lift & Brow Lift är priset 7995 kr för båda utbildningarna.

Kursavgift betalas ej tillbaka vid avbokning av kurs. Så fort betalningen kommit in skickas utbildningsmaterialet ut och när detta är skickat anses kursen påbörjad - köpet är då helt bindande och inga pengar kan återbetalas.

*Accepterande av köpvillkoren sker i samband med köp av utbildning.

Betalning

Du kan välja att betala kursavgiften med faktura eller delbetalning. Vid delbetalning hjälper vi dig att göra en ansökan hos Resursbank och du lägger då upp betalningen så som det passar dig, helt räntefritt i upp till 1 år.

Anmäl dig till kursen

För att boka din plats på en av våra kurser tar du kontakt med oss så hjälper vi dig, detta görs lättast via mail pga att vi inte alltid har möjlighet att avbryta vårt arbete om vi sitter med en kund i behandling.

Har du några frågor är du vamt välkommen att kontakta oss!

Någon borstar ögonfransar med en rosa borste.
    Boka direkt