Tandsmycke

Ett tandsmycke är en fin detalj till ditt leende!

Tandsmycken kan fästas på en eller flera naturliga tänder, och de sätts fast på tandens emalj på samma sätt som man fäster tandställning

Dessa smycken orsakar inte några permanenta skador på dina tänder, och de kan snabbt och smärtfritt tas bort på en tandläkarmottagning om så önskas.

Det finns en mängd smycken att välja på, olika färger och former och även olika material som tex kristall eller guld. Klassiska runda kristaller finns alltid på lager.

Hör av dig före din behandling om du önskar annat smycke än en rund kristall så kan vi titta på vad du önskar och beställa hem det inför ditt besök (leveransen tar några dagar).

Tandsmycke

Kostnad

Priset för fastsättningen är 550:-, därefter tillkommer priset för själva smycket.

Prislista

  • Kristall kostar från 100:-
  • Guld kostar från 330:-
  • Guld med diamant kostar från 720:-

För en exakt prisbild, kontakta oss!

Du kan även ta med dig ett eget smycke och betalar då ingen smyckesavgift utan endast kostnaden för fastsättningen (550:- ).

Obs! Om du har med dig ”ett” tandsmycke med flera delar - tala om det för oss då vi behöver lite mer tid samt att priset blir något högre.

Fastsättning av 2 smycken på samma tand från 650 kr, kostnad för tandsmyckena tillkommer.

Om smycket lossnar

Vi erbjuder 3 månaders garanti på fastsättning och våra egna smycken vilket innebär att om tandsmycket lossnar eller går sönder är det gratis att sätta om smycket. (Tanden behöver vara fri från lim innan smycket kan sättas om).

Har du med dig ett eget smycke ger vi endast garanti på fastsättningen, vi kan inte ge några garantier på smyckets hållbarhet.

Hur länge sitter ett tandsmycke fast?

Detta är väldigt individuellt, det kan sitta i allt ifrån några månader till flera år.

Är du under 18år behövs målsmans godkännande.

Förslag på återförsäljare av tandsmycken
www.smukke.se
www.twinkles.se

    Boka direkt