Brow lift

Lyft dina bryn med Brow Lamination

Brow Lamination / Brow Lift är en rakpermanent av dina egna hårstrån på ögonbrynen. Behandlingen gör stråna mjuka och följsamma och du kommer att kunna forma dina ögonbryn som du vill - brynen får ett lyft och ett tätare, fylligare utseende. Brynen ”fastnar” inte i den nya formen som de stylas till utan du lägger dem själv tillrätta så som du vill ha dem och kan fixera dem med en stylingprodukt. Behandlingen passar alla som har lite egna strån, som vill ha naturligt snygga och lättstylade bryn - perfekt för dig som har lite stökiga bryn!

Resultatet håller i upp till 8 veckor beroende på hur snabbt dina strån växer, och du kan med fördel fräscha upp dem med klassisk färg och form efter ca 4 veckor. Du bör ej göra återbesök på Brow Lamination tidigare än var 8:e vecka.

  • För aktuella priser, se boka direkt
Brow lift behandling

De första 24 timmarna efter utförd behandling får du inte tvätta ansiktet eller applicera produkter eller smink på brynen. Simhall, bastu och annan hög värme ska undvikas de flesta 48 timmarna.

Så går behandlingen till Brynen rengörs för att få bort smuts, krämer och smink. Därefter appliceras vätskor för att behandla brynen och stråna jobbas upp i önskad riktning. I slutet av behandlingen färgas och noppas brynen, de stylas och avslutningsvis appliceras en vårdande keratinbehandling. Behandlingen tar 45-60 minuter.

Brow Lamination kan bokas tillsammans med en Lash Lift för att ge en extra fin inramning av ögonen!

Brow lift behandling
    Boka direkt