Fransförlängning

Förläng fransarna med singel eller volymfransar

Just nu har vi tyvärr inte möjlighet att ta emot nya kunder för fransförlängning.

Vid en fransförlängning förlängs varje naturlig frans individuellt med en lösfrans som är anpassad efter den naturliga fransen i längd, vikt och tjocklek - vi jobbar med skonsam och säker fransförlängning som inte skadar dina naturliga fransar.

Längden och böjen på lösfransen samt formen anpassas efter dina naturliga fransar, din ögonform samt egna önskemål.

Du kan välja att göra en fransförlängning med singelfransar eller med volymfransar.

Singelfransar

Vid en förlängning med singelfransar förlänger man varje naturlig frans med en lösfrans. De lösfransar som används bär man gör en förlängning med singelfransar har en tjocklek på mellan 0.10 - 0.15 mm. Tjockleken och längden på varje lösfrans anpassas efter den naturliga fransen som den ska appliceras på.

Vi erbjuder både vanliga klassiska runda singelfransar och Black Diamond som är våra s.k. "flat lashes" - d.v.s. en singelfrans som är platt istället för rund. Black Diamond fransarna appliceras på precis samma vis som den klassiska singelfransen men ger ett svartare, fylligare slutresultat.

Volymfransar

Vid en fransförlängning med volymfransar förlänger man varje naturlig frans med ett knippe av 2-5 lösfransar. Lösfransarna som används vid volym är tunnare än de man använder när man jobbar med singelfransar, de är mellan 0.03 - 0.07 mm tjocka.

Varje knippe byggs för hand och antalet fransar per knippe, tjockleken och längden på lösfransarna anpassas efter varje naturlig frans.

Med volymfransar kan man bygga upp både en väldigt naturligt och en mer fyllig fransrad, slutresultatet beror på antalet fransar per knippe.

Fransförlängning med singelfransar

Prislista fransförlängning

Se Boka Direkt för aktuella priser.

Powder brow behandling

Såhär går det till

För att hålla sig fina behöver lösfransarna fyllas på regelbundet, var 3:e till var 4:e vecka.

I snitt har vi 90-120 fransar på den övre fransraden, och vårat mål är förlänga alla av dessa fransar som orkar bära upp en lösfrans. Varje dag tappar vi 1-5 naturliga fransar per öga, och varje frans som faller av ersätts med en ny. Efter 3-4 veckor sitter 30-50% av lösfransarna kvar, resten har fallit av med de naturliga fransarna under de veckor som gått.

Det viktigaste du som kund ska göra är att rengöra dina fransar 2 gånger per dag. Om fransarna inte rengörs varje dag kan du få en inflammation i ögonlockskanten, s.k blefarit.

Smink och smuts kan påverka hållbarheten på limmet och göra så att lösfransarna släpper från de naturliga fransarna.

När du kommer till din förlängning/påfyllning är det jätteviktigt att fransarna är rena - finns det rester av smink eller smuts kommer detta att påverka hållbarheten.

Om fransarna inte rengörs som de ska kan smutsen täppa igen hårsäckarna vilket kommer att påverka tillväxten av nya fransar - resultatet blir kortare, tunnare, färre naturliga fransar.

Fransarna ska rengöras med en rengöring som är särskilt anpassad för lösfransar, en sådan finns att köpa på salongen.

 

Vi fransstylister kan lätt se om en kund missköter sin rengöring, om vi ser att fransarna inte är ordentligt rengjorda kommer vi att påtala detta. Om vi ser att du fortsätter att missköta din fransförlängning trots att vi sagt till kommer vi inte att fylla på fransarna - sköter du inte rengöringen kan du inte fortsätta ha fransförlängning.

Du kommer att få en broschyr med information och skötselråd efter din fransförlängning.

Vi gör helst inte påfyllningar på fransar som inte är gjorda hos oss. Har du fransar gjorda hos en annan stylist och vill boka en tid för påfyllning hos oss, kom helst in till salongen så vi får möjlighet att se hur de fransar du har ser ut. Är fransarna korrekt applicerade är det inga problem att göra en påfyllning, men ser vi att fransarna sitter fel, är för långa/tjocka eller på annat vis skadar dina egna fransar rekommenderar vi att fransarna tas bort och vi börjar om från början med en fransförlängning som anpassas efter dina naturliga fransar.

    Boka direkt